keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_right
2 underhållande slots med free spin

2 underhållande slots med free spin

Det finns idag ett extremt stort utbud av olika slots att välja mellan när vi vill spela – och att bestämma sig för var man vill börja kan många gånger vara svårt. 

De olika spelen brukar bjuda på flera olika spännande funktioner – och bonusspel i all ära, men det är som regel free spinsen vi vill åt. Dessa gyllene snurr, som låter oss kamma hem stora vinster utan att behöva satsa några pengar själva – och mest av allt älskar vi så klart de free spins som kan fyllas på om och om igen under tiden som de pågår. Vi tänkte tipsa om två underhållande slots som bägge två innehåller free spins – och naturligtvis berättar vi också var du finner dessa slots, så att du slipper leta. 

Rio Stars

Denna karnevalslot från Red Tiger innehåller mängder av färger, former och symboler – tillsammans med en underhållande musik, vilken helt klart bidrar till att förhöja stämningen när du spelar. Här spelar du på en spelplan med 5 hjul och 4 rader – och spelets symboler tar dig med på en rungande karnevalsfest i Rio. Du kan vinna så mycket som upp till 2 000 gånger din insats – plus att spelet dessutom innehåller inte mindre än 3 jackpottar, samt ett gäng free spins och olika wilds. Här finns med andra ord en hel del gott och blandat i godispåsen – och du kan se fram emot en hel del underhållning när du spelar Rio Stars. 

rio star
Besök PAF

Scatters aktiverar fria snurr

För att vinna free spins ska du i vanlig ordning landa minst 3 scatter, och under tiden som dina fria snurr pågår, så kan du vinna fler av dessa, genom att landa nya scatter. Det kan också under dina free spins dyka upp karnevalstrummor – vilka kan generera antingen nya free spins, eller lägga till extra wilds på dina snurr. 

Efter varje vinst du har plockat hem som är värd mer än en krona, så finns det också i Rio Stars ett gamblingshjul, vilket du kan använda dig av för att försöka öka på dina vinster. 

Daglig jackpott

Spelets jackpottar består av en daglig jackpott, vilken betalas ut en gång per dygn, samt en superdrop som kan falla ut när som helst – och en liten jackpott som faller ut varje timme. Du kommer hela tiden att kunna se hur lång tid det maximalt är kvar innan de tidsbestämda jackpottarna måste falla ut, 

Om du vill spela Rio Stars så hittar du detta spel hos den populära spelsajten Paf. 

Blood Suckers

Denna vampyrslot från NetEnt är förvisso inte ny – tvärt om är det en riktigt gammal klassiker – men den bjuder på täta vinster, både i grundspelet och i dess olika bonusspel. Här finns ett pick and klick bonusspel, där du ska försöka döda vampyrer gömda i kistor – och här finns naturligtvis också free spins. 

De sistnämnda triggar du genom att landa 3 scattersymboler, och du får då 10 free spins med en x3 multiplikator. Eftersom Blood Suckers är ett lågvolatilt spel så dyker både free spins och bonusspel upp ganska ofta, och du kommer som regel att hinna få free spins flera gånger under en vanlig spelomgång. 

blood suckers
Besök Videoslots

Om du känner dig sugen på att spela Blood Suckers, så bör du spana in denna klassiker hos Videoslots – här får du dessutom otroligt många andra slots att välja på, om du skulle vilja prova på något mer spel efteråt.