keyboard_arrow_right
Regler och Villkor Gratisfreespins.net

Regler och Villkor Gratisfreespins.net

Introduktion

Gratisfreespins.net är en webbplats där vi delar med oss av information och guider som ger dig diverse erbjudanden och råd om att spela online. Vi får vår inkomst genom att du besöker de webbplatser vi länkar till och genom reklam. Vi samarbetar endast med företag som vi litar på. Läs våra villkor då du måste samtycka till dem för att använda vår webbplats. Du bör även läsa vår sekretess- och cookiepolicy där vi förklarar hur vi behandlar informationen som vi samlar in om dig.
 

Det du ser på vår webbplats

Vi levererar endast lagligt innehåll och du som användare får inte använda vår webbplats för olagliga aktiviteter. Du måste vara över 18 år för att besöka och använda vår webbplats. Det innehåll som vi delar är för att informera dig och du besöker vår webbplats på egen risk. Innehållet uppdateras regelbundet för att alltid kunna ge dig rätt information. Vi kan dock inte garantera innehållet på tredje parts webbplatser och erbjudanden kan när som ändras eller avslutas. Sugen på att veta mer om oss? Gå in här.
 

Vårt ansvar

Vi tar vårt lagliga ansvar på största allvar men vi ansvarar inte för någon skada som kan ske dig personligen, din utrustning eller information däri. Du som användare är skyldig att skydda dig själv från alla typer av möjliga hot och skador. Detta gäller även följande:
 
  • Förlust av intäkter, rykte eller försäljning
  • Använda vår webbplats på ett felaktigt sätt
  • Använda något av innehållet på vår webbplats på ett felaktigt sätt
  • Personskador eller skador på din egendom
Detta begränsas dock inte till ovan nämnda exempel och gäller alla tänkbara scenarion.
 

Immateriella rättigheter

Gratisfreespins.net äger alla immateriella rättigheter till allt som presenteras på vår webbplats och materialet skyddas av upphovsrättslagen. Vi förbehåller oss rätten att när som neka åtkomst till vår webbplats och dess innehåll utan föregående meddelande. Du får inte använda innehållet på vår webbplats för kommersiell vinst och vi ansvara inte för förlorade intäkter på din part. Vi förbehåller oss rätten att bedöma krav om borttagande av material som tydligt inte är olagligt och följer vårt interna reglemente.
 

Skydd mot virus

Gratisfreespins.net använder sig av avancerade metoder för att skydda dig som användare mot virus eller skadliga program. Vi kan dock inte garantera ett fullständigt skydd. Du är därför skyldig att ta godtyckliga åtgärder för att förebygga skador på din utrustning och information. Vi tar inte ansvar för någon förlust av data, ekonomisk förlust eller skada på utrustning på grund av virus från vår webbplats. Detta gäller alla typer av utrustning. Detta gäller även tredje part och andra webbplatser som är kopplade till Gratisfreespins.net.
 

Extern information

Gratisfreespins.net  använder sig av information och data från externa källor och andra domäner som inte är vårt ansvar. Vi har ingen kontroll över innehållet på webbplatser från tredje part och tar inte ansvar för det som visas där. Du bör även läsa deras villkor och regler. Som användare får du länka till vår webbplats om du äger länken och detta inte görs med skadlig avsikt. Vi förbehåller oss rätten att ta bort sådana länkar.
Våra villkor uppdateras med jämna mellanrum och vi gör detta utan föregående meddelande. Vi rekommenderar därför att du läser igenom dessa villkor regelbundet.